180 days to go....
Aaaaah....over precies 180 dagen is het zo ver!
Dan gaan we eindelijke onze droom levensecht maken! We hebben op het moment beide 'last' van ongelovelijk veel kriebels...en zijn deze dagen dus veel bezig met voorbereidingen!
Op deze site willen we jullie op de hoogte houden van onze plannen, voorbereidingen, gedachten, en straks natuurlijk van onze reiservaringen, belevenissen, foto's etc.
Voor degenen die nieuwschierig zijn naar wat we nu precies gaan doen: hierbij even kort onze motivatie en plannen. Let op het zijn 'plannen' hier kan nog van alles aan gewijzigd worden, in principe staat niets vast...:
We zijn al jaren bezig met dromen over een mooie reis over de wereld en alles wat daar bij komt kijken: landen ontdekken, culturen ervaren, God's plan met ons ontdekken, mensen leren kennen, ons zelf leren kennen, veel natuurschoon te bewonderen, afhankelijk zijn.....en nog véél meer! ...maar goed dromen is niet zo moeilijk en kunnen we heel goed, dat weten we inmiddels...nu is het bijna zover dat we het ook écht willen gaan doen!...
In november 2009 willen we starten met onze reis. Het idee is om voor 8 tot 12 maanden onderweg te zijn.
We vliegen vanuit Eindhoven naar Madrid, daar willen we een paar dagen 'onthaasten' en ons helemaal richten op de reis die komen gaat. Vervolgens vliegen we van Madrid naar Rio de Janeiro (Brazilie).
Daarnastaat Zuid-Amerika voor ons open...en daarna Midden-Amerika.We zullen per openbaar vervoer de landen door trekken. Vanuit Midden-Amerika willen we naar Azie vliegen, waarschijnlijk naar India. Vervolgens willen we via Nepal, Bangladesh, Myanmar naar Thailand reizen en daar wat herinneringen op doen (huwelijksreis 2007!). Vandaaruit willen we óf naar het zuiden, Maleisie/Indonesie, óf naar het oosten, Laos, Vietnam, Camobdja, Hongkong reizen.
Enorme plannen dus........wauw! Fantastisch!
Binnenkort zullen we een verhaal schrijven over hoe het zover gekomen is....
Tot dan!
Bert & Nel
Waauw! Fantastisch!
Pfoe, wat spannend zeg! Ik heb bewondering voor jullie. Moedig dat je je dromen ook wilt (en kunt) waarmaken. Ik wens jullie nog veel plezier bij alle voorbereidingen enzo... Fijn dat jullie er openlijk voor uitkomen dat God ook met jullie mee zal reizen!!!
Groet, uit Enschede.
Klinkt goed! Veel plezier met de voorbereidingen!
Enne... stuur ons maar een mooooooie kaart met de groetjes uit Rio!!!
Sjonge...
Ik bewonder jullie moed en reislust! Deze reispagina is in elk geval aan de favorieten toegevoegd, met het plan er vaak op rond te kijken en zo wat graankorrels van jullie reis en ervaringen mee te pikken. Gods planeet aarde is prachtig en zeker het bewonderen waard!
de wereld is een toverbal, geen mens weet hoe hij worden zal. maar een ding dat weet iedereen: je kunt het niet alleen.
Goed bezig breur...
Geinig
gaaf! 'k ga jullie volgen :D
Mochten jullie nog een leuk reisgezelschap zoeken; ik hou me aanbevolen.
Hey oud-huisgenootje!
Wat ontzettend leuk om te lezen dat je deze plannen nu ook tot uitvoering gaat brengen! Heel veel plezier met de kriebels en alle voorbereidingen!
Liefs Mirella
Jullie zijn op pad! Gefeliciteerd!
Holi allebei, Stuurde je net een mailtje terug maar het lijkt met de noorderzon vertrokken te zijn...
Geweldig, jullie plannen! Blijf graag op de hoogte. Ik houd van zulke jongeren en van zulke verhalen!
In Brazilië kan ik je wel aan een paar prima contactadressen helpen (Nederlands sprekend, in Carambeï. in de buurt van Ponta Grossa). En je moet beslist de Igazu watervallen in Foz gaan zien, op de grens van Argetinië/Paraguay/Brazilië.
Ga met God!
Dien de Haan
ik reis mee vanachter m'n peecee :)
en kijk uit naar alle verhalen!
veel plezier met alle voorbereidingen.
dag b-n, ook wij zijn reuze benieuwd naar vorderingen richting 9 nov.-eerst nog de grote fuif 4 juli en zo stap vr stap verder-buurvrouw dien kan idd veel vertellen over brazilie ! doe je winst ermee !
GOD bless you !! p-m
Bert en Nel
Wat spannend, wat spannend. Natuurlijk wil ik jullie blijven volgen op deze reis, al is het voor mij dan vanachter mijn computer. heel veel sterkte met alle voorbereindingen en bovenal: "Ga niet alleen ( of met z'n 2 ) door het leven"!!!
Groetjes en liefs van t. Jo
Via Dien de Haan kwam ik er achter dat jullie hier naar Brazilie willem komen, ik woon in Carambei av.dos pioneiros 4851 je bent altijd welkom, teminste vrienden van Dien zijn mijn vrienden, als je me telefonisch wil berijken 042-3231-4134 of mobiel 042-9972-3130 groetjes Albert Fokkens
Lieve Bert en Nelleke,
Wat interessant om jullie site te lezen!
Zulke mogelijkheden waren er niet in 1983, toen ik met een vriendin voor een jaar op wereldreis ging. Er komen wel veel herinneringen bij me boven nu ik jullie verhaal lees. Ik wens jullie echt supergoede tijden, met Gods beschermende engelen om je heen, want dat is echt wel nodig! Mochten jullie trouwens nog in Venezuela komen, dan hebben wij een adres van Ned. missionarissen in Caracas.
Groetjes uit Nunspeet