Madrid voorbij ... Inmiddels in Argentinie
Hoooooiii,
Anke vond het bericht ´laatste week voor vertrek´ zooooo 2009, dus hoog tijd voor een nieuw bericht!
Op het moment zitten we op het vliegveld van Buenos Aires, Argentinie, een beetje bij te komen van een lange vlucht van 14uur vanuit Madrid. Daar vertrokken we gisteren rond 24.00uur.
We hebben leuke dagen gehad in Madrid. Maar laten we even bij het begin beginnen. Maandag ochtend vroeg...met 3 auto´s uit Zwolle naar Eindhoven. Gezellig natuurlijk! Maar ooww wat was het afscheid raar. We hebben het toch niet helemaal droog gehouden.
Eenmaal in Madrid eerst even een uurtje geslapen, moe van het afscheid en alle indrukken. Daarna nog even Madrid in geweest. Om vervolgens weer optijd naar ons hostel te gaan, om een lange nacht te maken. Dinsdag en woensdag hebben we veel door Madrid gelopen, veel gezien, veel in parken rond gestruind, veel gekletst en uitgerust. Tussendoor nog wat regeldingetjes via internet gedaan die nog waren blijven liggen. Donderdag hebben we lekker de hele dag in een park in Madrid gezeten, spelletjes doen, boekjes lezen enz. Kortom....een omschakel weekje dus!
En nu....ja nu begint het ECHT! We zitten gewoon in ARGENTINIE! Over 4uur vertrekt ons vliegtuig naar Rio, en dan nog even met de taxi naar ons hostel om maar weer een lange nacht te slapen, want daar is vannacht niet veel van gekomen in het vliegtuig. We hadden trouwens wel een hip vliegtuig, viel ons helemaal niet tegen, dus bij deze een aanrader Air Europa!
Zo dan gaan we nu nog even proberen wat foto´s te uploaden zodat we jullie kunnen laten meegenieten! En daarna nog even lekker ? hangen op t airport....het ´hangen´ zijn we inmiddels wel een beetje zat...haha!
Lieve mensen het allerbeste...enne super leuk om steeds wat van jullie te horen! Dat is echt leuk op zo´n afstand!
Liefs!
Leuk!
X
Hoi, da's een eind weg zeg! Leuk om een eerste bericht van jullie te zien. Gaaf man. Genieten.
Buenos Aires is immers best saai...
de zon schijnt daar!
daaag lieverds!
mooi verhaaltje over jullie overgangsweek :)
veel plezierrr in Rio. Rust nog maar eens even goed uit.
hier is alles goed hoor! lekker kunnen werken! (ja, geniet nou maar van het 'hangen')
koes
Hoi allebei!
Zal jullie bericht doorsturen naar Carambeí: weten ze vast dat jullie al in Brasil zijn ! Dien
In Nederland is het trouwens nog gewoon 2009... Geniet het!
toch ?
Lieve Nelleke en Bert
Ik heb mijn email adres erbij gezet want ook ik vind het geweldig jullie te volgen.We denken aan jullie in onze gebeden en hopen dat alles volgen verwachting mag gaan.liefs vanuit veenendaal
Weten jullie al wanneer jullie deze kant op komen?
Paars!
ha lieve Nel en Brt..
Echt fijn dat jullie lekker genieten!!!
Blijf dat doen!!
Tot mails!
Liefs... Tien en ook van Herwich
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen in Zuid Amerika. Hou ons op de hoogte met jullie avonturen aldaar!
Johan, Eniko, David en Emily
Youpie, wij hebben onze eerste mijlpaal bereikt: Wij zijn 5 dagen on the road! En jullie!??!? ;)
Pas goed op, en geniet veel!
Liefs vanuit Mali!
hallo,
Ik ben op zoek naar de site van Eltje en Wilma. Wilma is een "oud" collega van mij, we hebben samen gewerkt bij het Leger des Heils in Zwolle. Ik las dat ze hebben gereageert op jullie site vandaar dat ik op deze manier er achter probeer te komen.
Goede reis toegewenst Woudy Engels
Hoi Woudy Engels,
zie in de rechterkolom op onze site onder ´links´
Groeten